Lennart går i pension

Efter 44 år inom polisen har Lennart Nilsson nu valt att tacka för sig och gå i välförtjänt pension. Lennart har sin grundplacering i Borås men har de senaste 5 åren arbetat fackligt på heltid i Göteborg. Lennart har under de fackliga åren ansvarat för ekonomin i Polisförbundet Västra Götaland och övergången till Förbundsregion Väst. Det har han gjort med bravur. Lennart har alltid haft mycket god ordning och Förbundets ekonomi har varit i trygga händer. Tack för allt du gjort för oss!

Några ord från Lennart:

Till mina kamrater inom facket, ge aldrig upp kampen och ert driv med de fackliga aktuella frågorna. Jag har haft förmånen att få arbeta med ER och vara en del av denna organisationen under 5 års tid och det är jag väldigt stolt tacksam för.

Till alla övriga inom polisen och jag tänker bl.a. på mina kamrater i Borås, skickar jag varma hälsningar och önskar också er ett fortsatt framgångsrikt arbete. Jag kan konstatera att jag har aldrig under mina 30 år i Borås känt otrivsel på min arbetsplats, har arbetat med trevliga och engagerade kolleger och haft bra chefer. Det är en ynnest att få lämna jobbet med så ljusa minnen.

ÅTERIGEN ETT STORT TACK
Varma hälsningar och en kram till er alla.
Lennart Nilsson
/f.d kassör/
Polisförbundet Väst